ESIINTYJÄT

Esiintyjä ja tuotanto

Joonas

Antti Koivula

Antti Koivula on tullut tutuksi niin My First Band -bändin solistina kuin Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelman solistina. Tämä kevyen musiikin akrobaattinen moniosaaja toimii myös lauluvalmentajana ja keikkailee eri kokoonpanojen kanssa yritystapahtumissa.

Mahdoton rakkaus – tangonäytelmässä Antin roolihenkilö on Joonas, jonka suuri haave on ollut perustaa oma tangobaari. Joonaksen kuuntelijantaidot ovat tarpeen, kun ystävykset läpikäyvät kriisejään.

benkku

aki
samuli

Hän on vuoden 2015 Tangokuningas. Kuninkuusvuoden jälkeen hän on suunnannut vahvasti kohti omaa artistiuraansa. Rajojen rikkominen omalla persoonallisella tavalla on yksi Aki Samulin valttikorteista suomalaisessa musiikkimaailmassa.

Mahdoton rakkaus -tangonäytelmässä Akin roolihenkilö on nimeltä Benkku, joka on päivisin sähköasentaja ja öisin oman elämänsä tangokuningas.

jossu

heta halonen

Heta Halonen valittiin tangokuningattareksi vuonna 2022 ja hän on luonut uraa niin laulajana, muusikkona kuin näyttelijänäkin. Viimeisin teatteriesiintyminen oli päärooli Grease-musikaalissa Helsingissä, jossa Heta esitti Sandya.

Mahdoton rakkaus – tangonäytelmässä Hetan roolihenkilö on Jossu, joka toimii musiikinopettajana. Jossulla on suuria haaveita ja vilkas seuraelämä, jonka käänteitä ystävät usein pääsevät seuraamaan.

jusa

petri hervanto

Petri Hervanto kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 1999. Petrin voi löytää esiintymästä bändin tai säestäjän kanssa konserteissa, tanssilavoilla tai yritystilaisuuksissa. Lisäksi hän on ollut mukana myös useissa eri teatteriproduktioissa ja musikaaleissa. 

Mahdoton rakkaus – tangonäytelmässä Petrin roolihenkilö on Jusa, joka toimii koodarina. Jusan elämässä on ollut draamaa ja siitä selvitäkseen hän tarvitsee ystäviltään paljon tukea.

Krisse

TIINA RÄSÄNEN

Tiina kruunattiin kaikkien aikojen nuorimmaksi tangokuningattareksi vuonna 1994. Monipuolinen artisti on ehtinyt laulukeikkojen lisäksi olemaan mukana myös teatteriproduktioissa. Musiikkirepertuaari kattaa nykyään laajan skaalan iskelmästä jazziin.

Mahdoton rakkaus – tangonäytelmässä Tiinan roolihenkilö Krisse on ammatiltaan personal trainer, jolla on omassa elämässään haasteita rakkauden kanssa.

Tanssija

MIKKO
AHTI

Mikko Ahti on toiminut tanssinopettajana jo kahdenkymmen vuoden ajan ja omaa laajan tietotaidon paritansseista. Mikko on menestyksekkään kilpauran jälkeen tullut tutuksi tv:n tanssi-ohjelmasta ja teatterin lavoilta niin tanssijana kuin taitavana koreografina.

Tanssija

CARINA AHTI

Carina Ahti on menestynyt kilpatanssissa parinsa ja miehensä Mikko Ahdin kanssa voittaen suomenmestaruuksia ja edustaen Suomea arvokilpailuissa. Kilpauran jälkeen Carina on toiminut tanssinopettajana ja hän nauttii paljon esiintymisistä. 

Tanssija

ALEJANDRO MARCE HERLAN

Alejandro toimii Argentiinalaisten Tangon opettajana, jossa hän keskittyy erityisesti jokaisen yksilölliseen tanssityyliin. Alejandro sekä esiintyy että opettaa parinsa Nina Krookin kanssa.

Tanssija

NINA KROOK

Nina on toiminut Argentinalaisen tangon opettajana jo yli 30 vuotta. Pitkän tanssiuran aikana hän on suorittanut erilaisia tutkintoja ja toimii Suomen Tanssinopettajainliiton Argentiinalaisen tangon tutkijana.

Ohjaaja

SARI SIIKANDER

Tangonäytelmä Mahdoton Rakkaus on esitys, joka nostaa esille uutta kotimaista tangomusiikkia unohtamatta genren kuolemattomia klassikoita. Ohjauksesta vastaa Sari Siikander, joka on tullut tutuksi katsojille näyttelijänä useissa eri tv-ohjelmista sekä Helsingin Kaupunginteatterin ja Stella Polariksen esityksistä.

Käsikirjoitus

TAINA
WEST

Taina West on vuosien saatossa tullut tunnetuksi monipuolisena ja taitavana sanankäyttäjänä. Oivaltavan ja suorapuheisenkin toimittajan maineessa oleva West on journalistisen työn lisäksi toiminut käsikirjoittajana teatterissa ja televisiossa, esimerkiksi Iltalypsyssä (1993-2001).

Musiikin sovitukset

JASSE VARPAMA

Esityksen musiikin sovituksista sekä bändin liidauksesta vastaa Jasse Varpama. Hän on pianisti ja musiikkipedagogi, joka on opetustyön lisäksi kirjoittanut alan oppimateriaalia ja esiintynyt monissa teatterituotannoissa. Jasse keikkailee myös monien eri artistien kanssa.

Koreografi

MIKKO AHTI

Mikko Ahti on toiminut tanssinopettajana jo kahdenkymmen vuoden ajan ja omaa laajan tietotaidon paritansseista. Mikko on menestyksekkään kilpauran jälkeen tullut tutuksi tv:n tanssi-ohjelmasta ja teatterin lavoilta niin tanssijana kuin taitavana koreografina.

Puvustus

HELENA AHTI-HALLBERG

Helena Ahti-Hallberg on tanssiopettaja ja tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Elevent Group Oy:n toimitusjohtaja. Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmasta tuttu tuomari on puvustanut mm Tanssien Tähtiin Shown kaksi kiertuetta.

Tuottaja

TERO LAAKSO

Tero toimii tuottajana ja kiertuemanagerina tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Elevent Group Oy:ssä. Teron aiempia tuotantoja ovat mm Tanssien Tähtiin Show 2019 ja 2023 ja Jenni Janakan “Kuka mun päässä puhuu”.